Pisica BanilorCand m-am gandit mult la atitiudinile mele si crederile mele, atunci am reflectat asupra lor scriindu-mi gandurile intr-un jurnal. Curand am realizat ca nu numai imi sabotam avutiile financiare, ci si starea de spirit in general.

Mi-a luat mult timp sa scap de aceste notiuni, si par sa ne macine de mai multe ori decat stau degeaba, dar ajung si acolo. Trebuie sa -mi aduc aminte de experienta directa si sa fac cel de-al 2-lea pas. Transformandu-mi cunostinta si experienta in afirmatii pozitive.

Iata cum am facut acest lucru.

Banii nu pot cumpara fericirea. Stiu acest lucru fiindca am avut bani si nu au fost niciodata cheia la fericirea mea, la pasiune si la implinire. Traind o viata in sprijinul valorilor mele, familiei mele, prietenilor mei si comunitatii, este locul in care gasesc aceste lucruri.

Multi oameni pe care ii stiu si despre care am citit nu muncesc extrem de greu, totusi fac bani, destui bani pentru a putea sa aiba un flux in vietile si stilurile lor de viata. Stiu ca atunci cand scap de dorintele mele de a face bani si ma contentrez pe a trai, imputernicind alti oameni, lucruri bune se intampla atat in afacerea mea, cat si in viata mea.

Sunt o multime de oameni pe care ii cunosc si au o cantitate de cunostinte similar ca mine. Altii au mai mult, dar multi au mai putin, din cauza ca au ales sa elimine informatiile de care nu au nevoie din vietile lor, in loc sa incerce constant sa il acumuleze si sa o organizeze.

Sunt demn de a face bani prin afacerile firmei. In acest mod nu-mi compromit principiile. Ambitia personala nu este inamicul cultivarii si folosirii talentelor creative, atata timp cat nu-mi vand sufletul, incercand sa strang destui bani incat sa fac baie in ei.

 

One thought on “Scapa de dorinta de bani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *