latino-time-5Daca inca esti de parere ca nu se poate sa incepi o afacere de la 0, astazi iti vom darama ipoteza. Orice afacere care este pornita din pasiune poate avea succes real. Ideea este sa pornesti o afacere realista, o afacere in care stii ca poti aduce tot ce ai mai bun, o afacere care nu va fi sufocata de alte firme existente pe piata de zeci de ani.

Dumitru Balan – administrator Latino Time vorbeste despre afacerea lui, pornita cu doar 100 de euro.

Cum a reusit?

A reusit pentru ca a descoperit un segment de piata putin exploatat si in care serviciile oferite nu erau pe masura asteptarilor. A reusit pentru ca a gasit un loc unde putea inbina pasiunea cu afacerile. Asa dupa cum spuneam, afacerea a inceput cu o investitie de 100 de euro, bani necesari inchirierii unei sali unde sa-si desfasoare activitatea. Si-a adus combina proprie, si-a promovat ideea in cateva cluburi de dans si a reusit. In doar cativa ani, cifra de afaceri a companiei depasise suma de 70.000 de euro.

Ce servicii ofera Latino Time?

La latino time inveti sa dansezi pe o multitudine de stiluri de dans. Fie ca este vorba despre cursuri comune cu mai multe persoane sau cursuri individuale, ve invata sa-ti misti corpul pe dansuri ca bachata, cha-cha-cha, rock’n roll, vals, rumba si chiar dansuri populare romanesti.

De ce sa inveti sa dansezi?

Dansul in sine are numai parti bune. E una din acela activitati care aduce doar plusuri in stilul tau de viata. Poti dansa sa te relaxezi, sa te distrezi, sa te eliberezi de stres. Sa inveti sa dansezi este oarecum si o necesitate. Sunt convins ca nu te simti bine sa mergi la o petrecere si sa stai jos in timp ce toata lumea danseaza asa ca nu mai sta; fa-ti curaj si apeleaza la cursurile de dans ale Latino Time.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *