Nu este deloc usor sa fii femeie, sa fii mama responsabila, sa ai de facut tot felul de lucruri sa ai timp sa faci curatenie sau mancare si sa te mai si ingrijesti. Stim ca de regula, zilele libere ale saptamanii sunt cele din weekend, iar sambata este o zi dedicata curateniei dar si ingrjirii corporale.

Nu stiu cum faceti voi insa eu am 2 zile pe saptamana pe care mi le dedic doar mie si rasfatului asupra mea. De foarte mult ori am putea sa spunem ca nu avem timp suficient incat sa reusim sa le facem pe toate pentru ca este destul de greu.

In momentul in care ne apucam sa facem curat trebuie sa tinem cont de anumite lucruri, sa tinem cont de faptul ca trebuiie sa ne organizam daca vrem sa reusim sa facem toate lucrurile intr-o singura zi sau chiar mai devreme de o zi.

Asadar, iata ce ar trebui sa faci daca vrei sa termini mai repede. Asadar, tine cont de urmatoarele sfaturi:

In primul rand incearca sa evaluezi ceea ce ai de facut. Studiaza si incepe cu inceputul. Ti-as sugera sa incepi sa sortezi rufele murdare de cele curate pentru ca de regula hainele sunt cele care creaza cea mai mare dezordine.

In acest timp pune hainele murdare la slapat cat timp iti termini tu restul treburilor de prin casa.
Apoi, ca sa reusesti sa termini mai repede aduna-ti toata familia si demareaza o actiune comuna. Pune-i pe toti sa faca cate ceva.

Chiar daca copii nu fac treburile chiar asa cum le faci tu lasa-l sa te ajute. O mana in plus este de ajutor. In plus, astfel il vei determina ca in viitor, cand se mai maturizeaza, copilul sa faca singur acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *