Fiecare incapere din casa are nevoie de lumina potrivita. Conteaza nu numai modul in care este amplasata o camera ci si ceea ce tine de nevoie si de utilitatea respectivei incaperi. Cu alte cuvinte tine de alegeri potrivite si pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce tine de modul in care folosesti camera cu pricina. Descopera cum sa ai o lumina naturala cu corpuri iluminat led cu becuri economice, o tehnologie moderna si in avantajul nostru ce nu ar trebui ignorata.

Camera

Pentru zona in care dormi trebuie sa iti alegi lumina potrivita pentru a te putea odihni. Alege lumina mai soft pentru zona de pat insa ceva mai puternica ca si intensitate cand vine vorba de zona in care te aranjezi la oglinda spre exemplu, acolo unde iti alegi si schimbi hainele.

Alegerea lampilor de ambele parti ale patului reprezinta un stil clasic insa de mare ajutor de vreme ce asta duce la posibilitatea de a avea lumina disponibila la orice moment insa fara sa deranjezi cealalta parte, partenerul.

Zona de bucatarie

Ai nevoie de lumina distribuita in mod egal pentru a avea parte de confort. Lumina din tavan este cea mai buna pentru ca trebuie sa acoperi intreaga zona. In plus, tine cont de tipul de lumina pentru ca aici gatesti, aici faci curat si trebuie sa tii cont de orice detaliu, de unde si nevoia de a alege lumina de o intensitate potrivita, la fel ca si tipologia sa.

Lumina de exterior

Pentru ca ai nevoie de lumina puternica cat sa acoperi intregul spatiu in egala masura tine cont de nevoia de a economisi. Foloseste spre exemplu lumina cu senzor pentru ca aceasta se va aprinde, se va activa numai cand senzorul depisteaza o prezenta. De altfel nici nu ai nevoie de lumina non stop.

Pentru orice incapere gasesti lumina potrivita la MagicLed. Fie ca este vorba de becuri led clasice, fie ca este vorba de benzi, tuburi led aici gasesti o varietate de tipuri care sa incante nevoia fiecarui consumator.

Nu in cele din urma tine cont de faptul ca lumina artificiala trebuie sa se combine si cu cea naturala asa ca in masura in care timpul si spatiul iti permit foloseste sursa naturala si mai apoi cea de „ajutor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *