fiset

Te-ai saturat sa ai documentele imprastiate peste tot? Dezordinea este un lucru ce caracterizeaza intregul spatiu al biroului? Poate ca este timpul sa iti cumperi un fiset.

Indosariere si arhivarea, cu tot accentul pus pe tehnologie din ziua de astazi, este o mare problema cu care se confrunta majoritatea birourilor. Desigur, foarte multe date pot fi stocate si inregistrate pe un cip minuscul, insa hartogaraia nu poate fi evitata in toate cazurile. Nivelul de autenticitate asociat cu prezenta fizica a documentului justificativ nu va putea fi niciodata inlocuita de echivalentul electronic. Acestea fiind spuse, stocarea sus-numitelor documente este o provocare pentru companii. O solutie foarte la indemana este folosirea de fisete. Cei de la ingeco.ro iti ofera o gama larga de fisete metalice, laterale, verticale, monobloc, de dimensiuni si forme diferite, pentru ca arhivarea sa poata fi eficientizata.

Cum alegi fisetul potrivit?

Asigura-te, in primul rand, ca este potrivit pentru zona in care va fi pozitionat. Unde il vei folosi? Iti va pastra facturile si alte documente importante acasa, sau e nevoie de el pentru birou? Pentru acasa sunt recomandate cele din lemn, se potrivesc mai bine esteticii camerelor si sunt usor de montat si folosit. Pentru birouri, sunt preferate cele metalice, intrucat sunt mai ieftine, durabile, versatile si robuste.

Trebuie acordata atentie si tipului de documente ce le va stoca, si marimea lor. Alegerea materialului depinde de cat de frecvent va fi folosit; pentru o utilizare zilnica, intensiva, sunt recomandate cele metalice. Materialul rezistent va putea sustine greutati mai mari, iar sertarele si compartimentele sunt si ele robuste si fac fata utilizarii intense.

Protectia documentelor arhivate este de asemenea importanta. Astfel fisetul metalic are din nou un avantaj aici. Incuietorile rezistente si protectia conferita de materialul metalic rezistent vor tine in siguranta documentele. Fisetele metalice rezista si la incendii, dar si la impact, unele dintre ele rezistand si la caderi de peste 10 metri.

Cand cumperi un fiset, asigura-te ca intrebi producatorul daca vine asamblat, partial asamblat sau dezasamblat cu totul. Chiar si partiala, asamblarea poate da uneori batai de cap, de aceea se recomanda achizitionarea unui fiset gata asamblat, ce  va trebui doar pozitionat in locul unde va fi utilizat.

Pe langa cele mentionate mai sus, alegerea unui fiset va trebui sa mai raspunda catorva intrebari:

– este suficient de mobil pentru a putea fi mutat usor (spre exemplu pentru curatenie)?
– are garantie?
– se pot bloca sertarele?
– are un strat protector care sa tina rugina la distanta?

Tinand cont de toate aceste sfaturi, vei reusi sa alegi fisetul potrivit nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *