In ziua de astazi este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca. Job-urile sunt extrem de vanate si exista oameni care asteapta de foarte multa vreme sa prind aun loc de munca.

Gasirea unui loc de munca in zilele noastre reprezinta o adevarata provocare pentru majoritatea oamenilor. Este foarte greu sa gasesti de munca mai ales in cazul in care oamenii nu au experienta intr-un anumit domeniu. Angajatorii fac greseli mari atunci cand angajeaza doar oameni cu experienta, insa acest lucru este o alta poveste in care nu as vrea sa intervin tocmai acum.

Mi-am propus sa prezint care sunt problemele care defavorizeaza un CV atunci cand vrem sa ne anagajam. Exista multi oameni care nu isi gasesc un raspuns pentru  faptul ca au fost mai mereu respinsi in cazul in care au depus CV-uri la nenumarate diferite job-uri si nu au fost contactati.

Iata care sunt greselile pe care le fac de regula oamenii atunci cand scriu un CV si ce anume trebuie remediat la aceatsa situatie:

In primul rand, trebuie sa eliminati cuvintele pompoase. Foarte multi oameni au tendinta de a infrumuseta CV adaugand tot felul de cuvinte pompoase, unele dintre ele ramanand in nestire. Ei bine, acest lucru este foarte gresit atunci cand elaboram unCV. Trebuie sa eliminam toate cuvintele de o mare rezonanta.

Apoi, gramatica este foarte importanta. Indiferent de domeniu pentru care s-a aplicat CV-ul, angajatorul nu va lua in seama un CV cu greseli gramaticale. Chiar si o simpla greseala gramaticala poate trimite CV-ul tau in cosul pentru gunoi si sansele tale de angajare pe apa sambetei. Verifica CV-ul de cel putin 5 ori inainte de a-l trimite unui angajator pentru a te asigura ca nu exista greseli de gramatica, litere lipsa, virgule asezate gresit sau alte greseli de scriere.

Astfel, este important ca CV-ul sa fie elaborat intr-un mod simplu si sa facem astfel incat sa sa impresionam anagajatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *