Iachturile au fost mereu asociate cu ideea de lux. De aceea marii oameni de afaceri din jurul lumii au un iach cu adevarat unic. Acestea necesita ani intregi pentru constructie dar ajung sa fie adevarate perle in larg.

Rising Sun

Rising Sun este al 10-lea iacht din lume ca marime si este realizat de compania Lurssen din Germania. Designerul acestui iacht este Jon Bannenberg. Cel ce il detine in momentul de fata este David Geffen. Iachtul are un total de 82 de camere si este sectionat pe 5 nivele. Acesta are un Jacuzzi, sala da forta, crama de vin, un teren de baschet care serveste in acelasi timp si ca loc de aterizare pentru un elicopter. Toate acestea ajung la un pret de 200 de milioane de dolari. Iachtul are o lungime de 181 de  metri.

Pelorus Yacht

Pelorus este clasificat ca fiind cel de-al 19-lea iacht din lume ca dimensiune. Compania care a realizat aceasta bijuterie este Lurssen, designerul fiind Tim Heywood. iachtul a fost mai intai detinut de un om de afaceri din Arabia Saudita apoi a fost proprietatea lui Roman Abrnovich si acum este in posesia lui David Geffen. Iachtul are o lungime de 125 metri si are un pret de 300 de milioane de dolari. Iachtul are doua helipad-uri unde pot ateriza elicopterele.

A yacht

A yacht este denumit dupa prima initiala a celor care il detin, Andrey si Aleksandra Menichenko. Iachutul a fost realizat de Blohm + Voss, designerul fiind Philippe Starck si Martin Francis. Costul pentru acesta a depasit 300 de milioane de dolari. Avand o lungime de 130 de metri iachtul are 7 cabine care pot acomoda 14 vizitatori si 37 de membri ai echipajului. Acesta are un design inovativ, avand un total de 3 piscine. Poti vedea piscina de dedesubt aceasta fiind realizata din sticla. De asemenea este printre cele mai mari iachturi cu motor din lume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *