Mai este foarte putina vreme pana cand  vine Valentine’s Day. Aceasta sarbatoare nu era foarte populara in trecut insa ulterior a inceput sa fie din ce in ce mai populara.

Tinerii indragostiti se vor plimba de ziua indragostitilor, isi vor imparti bomboeane de ciocolata si se vor iubi. Tu? Ai un iubit de Valentine’s Day cu care sa imparti tot felul de lucruri si gesturi frumoase? Ei bine, in cazul in care nu ai niciun iubit si nu stii ce ar trebui sa faci de Valentine’s Day pentru ca esti singura, iata cateva lucruri pe care le poti face:

Ceva pentru tine

Ce poate fi mai frumos si mai interesant decat sa faci ceva pentru tine? trebuie doar sa iti doresti acest lucru si cu siguranta nu va fi deloc greu sa faci ateva lucruri doar pentru tine.

Probabil ca te simti singur acum and cei mai multi au o pereche. Ei bine, in niciun caz nu trebuie sa disperi, ba chiar trebuie sa te bucuri de momentele frumoase de libertate. Probabil ca ti-ai strans niste economii pana acum pe care probabil le-ai fi cheltuit acum pe un cadou daca ai fi avut partener. Ei bine, ia acele economii si mergi si distreaza-te. Gandeste-te la tine!
In cazul iin care ai o fire mai linistita poti sa inchiriezi un film care sa te incarce cu optimism, sa cumperi lumanarele parfumate si saruri de baie si sa incepi sa te relaxezi.

Daca nu iti doresti sa faci asta, poti sa te pregatesti sa faci o sesiune de shopping de neuitat. Cheltuieste bani si pune-te pe tine in centrul atentiei pentru a nu avea impresia ca esti neglijat si a nimeni nu iti este aproape.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *