www.saluscontrols.ro

Daca te numeri si tu printre cei care au avut iarna dupa iarna probleme cauzate de facturile uriase la incalzire si apa calda, poate ar fi cazul sa faci o schimbare in acest sens. Este vorba despre o schimbare care iti va aduce casa mai aproape de conceptul denumit Smart Home.

Ma refer la un sistem iT 600 Smart Home 2018, care poate sa ajute din toate punctele de vedere: economisire, confort, inclusiv utilitate.

Ce avantaje prezinta acest sistem iT 600 Smart Home 2018?

Primul si probabil cel mai insemnat dintre atuuri se refera la faptul ca ofera monitorizare si control deplin al temperaturilor din locuinta. Oricand poti sa setezi nivelul temperaturii in functie de preferinte, ceea ce este un real atu in sezonul rece. Asta nu va insemna insa ca vei avea parte si de costuri uriase, ci dimpotriva, vei economisi. Odata ce poti controla exact cat consumi, vei observa si diferenta la facturile platite luna de luna pentru incalzire.

Un alt avantaj al sistemului este faptul ca poate controla mai multe tipuri de sisteme de incalzire. Poate fi vorba despre cele prin radiatoare, cu incalzire in pardoseala sau chiar despre dispozitive electrice pentru incalzire – Salus iT 600 Smart Home este compatibil cu toate.

In plus, poate sa gestioneze si aparatura electrica prin intermediul prizelor inteligente. In acest fel, vei putea monitoriza si consumul de energie electrica mult mai eficient.

Prin faptul ca poate fi controlat de la distanta, acest sistem se dovedeste foarte practic si util. Dispozitivele sistemului sunt interconectate printr-un sistem wireless, iar utilizatorul are posibilitatea de a modifica oricand setarile acestuia prin intermediul aplicatiei disponibile pentru Android, iOS sau web.

De unde vine aceasta utilitate? Imagineaza-ti ca pleci intr-un concediu de sarbatori – nu are rost sa tii centrala pornita acasa in aceasta perioada. Temperaturile vor fi mentinute la un nivel mai scazut, insa cand te intorci nu vrei sa astepti pana cand ambientul revine la o temperatura confortabila. Simplu si usor, poti comanda sistemului sa porneasca centrala cu cateva ore inainte, pentru ca peretii locuintei sa apuce sa se incalzeasca si sa fii intampinat de un ambient cat mai placut.

Salus iT 600 Smart Home 2018 ofera utilizatorului si avantajul de a stabili un program de functionare adaptat dupa propria rutina zilnica. Exista si programe presetate, insa daca doresti ai posibilitatea de a programa sistemul in asa fel incat temperaturile sa fie tinute tot timpul la un nivel optim pe zile, intervale orare etc.

Contrar a ceea ce ai putea crede, sistemul poate fi instalat si folosit foarte usor, multumita instructiunilor si tutorialelor disponibile – nu sunt necesare cunostinte tehnice de specialitate pentru a monta dispozitivele.

Cu toate aceste atuuri, consideri ca merita o asemenea achizitie? Unii ar spune ca nu, insa e o solutie de viitor care ajuta la economisire, este foarte practica si in acelasi timp mentine in orice locuinta confortul termic dorit de proprietar. Mai multe informatii despre acest sistem poti sa obtii accesand site-ul producatorului: www.saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *