Cand autostrada 105 di LA a fost blocata pentru ca un om ameninta ca va sari de pe un pod, ce puteau cetatenii sa faca? Ei bine, au iesit din masini si au inceput sa faca selfie-uri de grup.

Daca e o fraza care insumeaza societatea de astazi, aceea ar fi „Aici sunt.”

Soferii blocati in trafic au iesit din masini si au inceput sa faca pe-a Ellen DeGeneres direct in mijlocul autostrazii.

Da, au facut selfie-uri. Bineinteles ca au facut. Asta s-a intamplat in LA la urma urmei unde un robust sens al sine-lui este excelent dezvoltat.

Dupa cum au raportat televiziunile locale, autostrada 105 a fost inchisa pentru ca un barbat ameninta ca se arunca de pe un pod.

Un asemenea eveniment ar trebui sa fie luat in serios. In LA insa, seriozitatea e vazuta cu totul altfel. Un asemenea eveniment este un nou si bun moment de a te face si mai popular in randul prietenilor si cunostintelor online.

Marcus Smith, producator senior la KTLA-TV a posta dovada pe twitter. In imagine observam mai multi oameni care stau in mijlocul strazii si fac selfie-uri de grup.

Sincer acum, ce altceva sa faci. Informatia care era de distribuit suna cam asa „Aici suntem, blocat in mijloc cu tine, cu tine si cu tine”. Poate ca romante vor fi inspirate de acest blocaj in trafic. In loc de grabiti si furiosi, avem oameni calmi, care stau impreuna la o poza de grup si fac haz de necaz in momente dificile.

Daca ai un telefon mobil si o aplicatie spre arta si aventura, un selfie te asigura ca nu vei fi trecut cu vederea. Mereu vor fi cei care sa admire ca in momente dificile, ti-ai adus aminte ca existi si ai impartasit cu toata lumea (ironic vorbind).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *