state costuri scazute trai

Urmatoarele zece state apar in mod insistent pe listele celor mai ieftine state de locuit din America, cel putin. Uite lista in nici o ordine speciala:

Mississippi

Acest stat are un index al costurilor utilitatilor de mai putin de 80% iar cumparaturile in casa, cheltuileile de intretinere si indexul asigurarilor de sanatate sunt mai scazute chiar decat 99%. Pretul unei locuinte normale in zona metropolitana Jackson este de aproximativ 248.000 de $ iar platile energiei lunare catre stat sunt in masura de aproximativ 123$ e gospodarie.

Nebraska

Pretul obisnuit al unei case in zona metropolitana Hastings a acestui stat este de 263.000 de $. Cheltuileile lunare pe utilitati si intretinere sunt de aproximativ 127$ pe luna. Costurile utilitare si de chirie au indexuri mai scazute de 90, in timp ce indexul pentru transport, sanatate si cumparaturi sunt cu toatele mai scazute decat 95.

Kentucky

O casa in zona metropolitana Louisville a acestui stat are un cost mediu de in jur de 232.000 $. Facturile la intretinere, in medie, costa in jur de 123$ pe luna. Cetatenii statului platesc aproximativ aproape 11% mai putin pentru bunuri si servicii decat rezidentii dina lte state si de asemenea se bucura si de taxe de proprietate mai ieftine decat media obisnuita a altor state.

Arkansas

Costurile bunurilor si serviciilor in acest stat sunt cu aproximativ 11% mai scazute decat i alte locuri din intreaga natiune. Statul are de asemenea una dintre cele mai ieftine taxe de proprietate din toata natiunea. In zona metropolitana Little Rock, pretul mediu al unei case este de aproximativ 301.000 $, in timp ce facturile lunare sunt de aproximativ 134$.

Idaho

Indexul utilitatilor in acest stat este relativ scazut, de 78, in vreme ce indexul chiriilor este de doar 84. Indexul costurilor care privesc transportul si cumparaturile este sub 95. O casa in zona meropolitana Boise costa in jur de 256.000 $. Facturile lunare la energie costa in jur de 146$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *