state ieftine trai

Cele mai ieftine state in care poti sa te stabilesti si sa traiesti au rate mici ale taxelor, costuri mici de intretinere si cheltuieli mai mici in ceea ce priveste cheltuielile si utilitatile. Descopera si tu care stat ti se potriveste cel mai bine.

Exista numeroase rapoarte si investigatii de cercetari cu privire la care stat ofera cel mai redus cost de trai. Fiecare dintre aceste rapoarte folosesc criterii diferite in determinarile facute.

Parte din Missouri Department of Economic Development, descoperirile The Missouri Economic Research and Information Center sunt bazate pe un index al costurilor de trai ale oraselor participante si ale zonelor metropolitane din tara. Raportul sugereaza faptul ca, in al doilea sfert al aului 2013, Mississippi si Nebraska aveau cele mai mici costuri de trai.

Acest studiu a descoperit de asemenea ca cele mai putin costisitoare zone de trai in care poti sa locuiesti fara probleme sunt localizate in Vestul mijlociu si in Sud, si zonele cu cele mai mari costuri de trai includ Hawaii, locatiile Coastei de Vest si Alaska.

CNBC a clasat recent cele 10 state care au cel mai redus cost de trai in ceea ce priveste primul sfert al anului 2013. Acest index este creat prin impartirea cheltuielilor consumatorilor in categorii si apoi selectarea itemilor majori care reprezinta aceste categorii. Clasamentele sunt bazate pe acele itemuri. Oklahoma si Tennessee au fost clasate pe primul si respectiv al doilea loc in aceasta publicatie. De asemenea incluse pe lista au fost si Texas, Nebraska si Idaho.

Wall Street Cheat Sheet enumera cele mai ieftine state ca nivel de trai bazandu-se pe masuratorile Biroului de Analiza Economica, care compara costurile itemilor din fiecare stat pentru a determina care are cel mai scazut cost de trai. Dakota de Sud s-a clasat pe primul loc, Dakota de Nord pe locul al doilea si Mississippi pe locul al treilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *