Chiar daca nu ai pus in totalitate punct cand vine vorba de decorare si renovarea apartamentului in care te-ai mutat, te simti ca si cum ai fi acasa, ai un mix eclectic de lucruri second hand si de lucruri noi cumparate din primii tai bani adevarati.

Stii ca nu ai nevoie numaidecat de cele mai scumpe si moderne accesorii si mobila pentru casa ta, ci mai degraba te bucuri ca ai un loc numit acasa, decorat asa cum iti place tie, si esti bucuros ca tu si prietenii tau sau iubitul tau ati gasit asta.

Chiar daca a-ti lua singur apararea a capatat cu totul alt sens de cand ai absolvit liceul si ai lasat batausii dintr-a cincea sa nu-ti mai stea in drum, asta nu inseamna ca acest lucru a devenit mai usor.

Nu iti este frica sa-ti expui parerea cand ti se pare ca ceva nu este la locul lui si esti constient ca trebuie sa devii propriul avocat, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Nu a fost probabil cel mai usor lucru, insa ti-ai impus un anumit standard cand vine vorba de tine si te-ai facut inteles in ceea ce priveste felul cum ar trebui sa te trateze lumea, si tocmai de aceea te simti mult, mult mai bine.

Poate ca ai dat la o parte o cariera in programarea calculatoarelor  ca sa devii un star pe Broadway sau poate ca ai stiut dintotdeauna ca vrei sa devii directorul vreunei scoli generale de undeva.

Se simte foarte bine si satisfacator faptul ca orice ai decis sa devii si indiferent de faptul cum ai ajuns acolo este ceva dupa care esti inebunit si foarte pasionat.

Chiar daca este vorba despre o marire de salariu, de o pauza sau de o despartire in cazul unei relatii, ai invatat suficient despre tine incat sa stii ca uneori nu este nevoie decat sa faci un pas inapoi si sa reevaluezi lucrurile din viata ta si felul cum acestea te afecteaza.

One thought on “Succesul in cariera poate fi dobandit foarte usor. Afla cum!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *