Fie ca dispui de o ferma mare sau una de dimensiuni mici, sa stii ca pradatorii abia asteapta ca tu sa nu fii atent pentru a-ti putea ataca animalele. Atunci cand vine vorba de pasari si iepuri, la capitolul pradatori vorbim de vulpe, dar si de lup, in functie de zona in care locuiesti.

Iti recomand sa nu risti atunci cand vine vorba de animalele tale – mai bine esti precaut, le oferi protectia de care au nevoie, iar lucrurile vor merge ca pe roate in ferma ta. Pentru o protectie sporita, de 100% atunci cand le oferi posibilitatea sa consume iarba proaspata, recomandarea mea pentru tine sunt custile.

Custi pentru pasari si iepuri de la Super Farm Land

Chiar daca am trecut de la starea de urgenta la cea de alerta, sa stii ca pericolul inca exista, deci protejeaza-te in continuare corespunzator. Poti achizitiona custi pentru pasari si iepuri si din mediul online, mai exact din cadrul magazinului online Super Farm Land, superfarmland.com.

Regasesti aici o categorie extinsa de custi, dar si tarcuri pentru iepuri si pasari. Stii ce avantaje ai daca alegi sa folosesti custi si tarcuri pentru iepuri si pasari, in detrimentul clasicelor alternative, de cele mai multe ori improvizate?

In primul rand, dupa cum am spus si mai sus, custile si tarcurile le ofera animalelor protectie fata de pradatori, dar si tie siguranta cum ca totul este in ordine la ferma ta. Confectionate din lemn si plasa, acestea pot fi chiar mutate dupa bunul tau plac, fiind al doilea lor avantaj.

Daca accesezi superfarmland.com vei regasi atat custi si tarcuri simple, cat si cu etaj. Daca le alegi pe cele cu etaj, de cele mai multe ori potrivite pentru iepuri, sa stii ca dispun de acces optim intre etaje, iar, in cazul in care vrei sa le limitezi accesul animalelor, pot inchide usile ce duc spre etaj.

Cele din lemn lacuit si acoperis din bitum sunt perfecte pentru a lasa iepurii si pasarile in aer liber chiar si pe timp de ploaie, fiind protejate corespunzator in acest sens. Nu uita ca in cadrul aceluiasi magazin online regasesti o multime de accesorii pentru pasari si animale. Vorbim aici de adapatori, hranitori, masini de tuns, accesorii pentru echitatie si nu numai.

In cazul in care nu stii ce li se potriveste mai bine animalelor tale si implicit fermei tale, nu ezita sa iei legatura cu expertii de la Super Farm Land – ei iti pot oferi suport si cele mai bune sfaturi pentru a lua decizii corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *