Tehnologia de astazi ne permite sa transformam lumea pe care o stiam si pe care o stim in ceva cu totul si cu adevarat nou. Desi foarte multe persoane se plang ca societatea din zilele noastre este oarecum dependenta de tehnologie, nu avem de ce sa ne plangem. Pana la urma, trebuie sa mentinem ritmul, sa fim alaturi de curent si pentru asta, trebuie sa imbratisam tehnologia cu tot ce aduce bun in vietile noastre in ziua de astazi. Haideti sa descoperim in continuare tot ce aduce bun tehnologia in vietile noastre.

In primul rand, vorbim de evolutia comunicatiei si comunicatiile au insemnat mereu foarte mult. Cu atat mai mult astazi. In ce tine de comunicatii, poate ca ce domina acest secol este internetul. Bineinteles, nu inseamna ca retelele de comunicare mobila sunt mai prejos insa internetul parca inseamna mult mai mult de atat. Astazi, cu un abonament lunar de vreo 50 de lei ai la dispozitie posibilitati nelimitate. Ai la dispozitie cunostintele omenirii, marea lor majoritate gratuite pentru tine.

Ai la dispozitie sisteme de socializare care te ajuta sa fii din ce in ce mai aproape de prietenii tai. Facebook, apeluri video despre ce sa mai vorbim?

In al doilea rand, ma refer la dispozitivele in sine. Si aici, evolutia este imensa. Cine s-ar fi gandit ca astazi vom reusi sa ne bucuram de facilitatile pe care le ofera touchscreen-ul de exemplu. Este prezent din ce in ce mai mult in din ce in ce mai multe dispozitive. Ne usureaza viata si ne ajuta sa fim mai productivi. Astazi, pana si foarte multe laptop-uri au deja tehnologie touchscreen.

Nu in ultimul rand, o alta parte a tehnologiei de carevreau sa amintesc este cea a 3d-ului. E uimitor modul in care poti vedea astazi un film si experienta oferita in acest sens, e din ce in ce mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *