stailer

Orice lucru nou încercat vine la pachet cu marea provocare în ceea ce privește rezultatul. Riscul este unul destul de mare atât de a avea parte de câștig, cât și de a te confrunta cu o dezamăgire. În viziunea sa fatalistă, romanul spune ceva de genul: nu riști, nu câștigi. Există însă și un alt mod prin care îți poți asigura faptul că o alegere făcută are o bază solidă și îți va aduce deci avantaje: descoperă recenziile clienților sau reputația unui prestator de servicii.

Atunci când mergi la un nou restaurant vei căuta online recenzii despre servire și meniul oferit. Vei dori să știi dacă merită osteneala să îți faci o programare într-o locație. Ei bine, de ce nu ar fi la fel și când vine vorba despre saloanele de hair and beauty? Există această posibilitate și se numește Stailer.

Despre platforma celor care știu să mizeze pe digitalizare

Dacă ai ales calea digitalizării pentru orice tip de serviciu, știi deja cu câte avantaje vine aceasta la pachet. Îți scurtezi din drumul pe care îl faci până la a soluționa o nevoie. Așa este și când vine vorba de programarea la un salon. Este mai simplu ca oricând să faci asta.

Accesezi pagina stailer.ro și cu câteva detalii menționate filtrul din pagină îți selectează fix acele saloane care sunt disponibile pentru tine. Este valabil deocamdată pentru orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea și Cluj Napoca. Se referă la o selecție de saloane de hair and beauty pentru femei și bărbați. Ai șansa astfel de a găsi acel loc în care ai parte de tuns, epilat, vopsit etc. fix atunci când tu ai nevoie. Detalii extra aici.

Recenziile, cât sunt de reale?

Fiecare salon înscris în această platformă beneficiază și de o scurtă prezentare. Succintă, însă relevantă. Astfel, vei afla de aici cum să ajungi la locație, care sunt prețurile practicate aici și cam cât ar dura serviciul de interes pentru tine. În plus, tot aici ai parte de fotografii cu interiorul salonului sau poze ale clientelor și clienților. Să vezi și tu cum a ieșit o decolorare de păr sau cum arată stilizarea de barbă sau sprâncene, când te lași pe mâna celor dintr-un salon anume.

Mai mult decât atât, tot aici vei descoperi și recenzii ale clienților. Știi cum e, când îți spun mai multe persoane că într-un salon au avut parte de dezamăgire totală la capitolul servire sau curățenie, parcă nu îți mai vine să îți faci programare acolo. Recenziile sunt reale și te vor ajuta să triezi saloanele dintre care ai de ales.

La rândul tău, în calitate de client, poți lăsa o recenzie pentru cei în mâna cărora te-ai lăsat. Astfel, vei ajuta și tu pe alții să se decidă asupra unui salon.

Toate acestea îți sunt avantaje dacă vei folosi Stailer. Platforma este una prietenoasă și cu acces gratuit pentru publicul larg. Accesează pagina oficială și descoperă această platformă.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *