Copilul nu poate sa stea tot timpul cuminte asa cum ne-am dori noi. Daca ar fi sa avem un copil care sa stea toata ziua asa cum vrem noi sau sa fie atat de cuminte cum ne-am dori noi cu siguranta ca nu ar fi in regula. Cand inca eram copii cu siguranta faceam si noi la fel si exploram si cautam fel si fel de lucruri in fiecare zi. Este normal sa se intample acest lucru pentru ca un copil traieste din diferite curiozitati si face anumite lucruri. Ca sa invete si sa stie de toate trebuie sa ii satisfaci curiozitatile. Insa ce facem atunci cand ploua foarte tare si copilul nu poate sa iese afara?

Pentru ca stiu ca nu va doriti sa dati dintr-o extrema intr-alta si sa raceasca copilul trebuie sa faceti astfel incat sa ii asigurati micutului confortul necesar in casa. Asadar, incercati tot felul de jocuri care sa il tina ocupat dar sa va si apropie foarte mult. Puteti sa incercati jocuri de societate deoarece acestea il vor ajuta foarte mult pe copil sa se dezvolte ca si persoana si sa isi dezvolte abilitatile de socializare.

De asemenea, poti sa incerci sa faci un maraton de filme chiar la tine acasa. Asadar, pune o patura sau ceva in geam care sa opreasca lumina si sa faca intuneric in casa, fa floricele si aduna intreaga familie in living pentru o serie de filme bune. Poti sa alegi comedii sau altfel de filme care ii vor place si micutului tau.

O vanatoare de comori va fi si ea foarte bine venita astfel incat sa faca minuni cu micutul tau. Ascunde maruntisul din casa undeva si lasa copilul sa il caute. Cu siguranta ca va fi foarte incantat sa cotrobaie prin toata casa si sa caute ceva, mai ales daca ii este permis sa cotrobaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *