Am inceput aici o enumerare a celor mai bune smartwatch-uri existente la ora actuala pe piata. Mergem mai departe cu lista noastra. Astazi vom vorbi despre Qualcomm Toq,

Qualcomm Toq

Qualcomm lanseaza un smartwatch numit Toq. Toq lucreaza cu dispozitivele care ruleaza Android 4.0.3 sau mai mare. In mod natural, va afisa alerte de pe smartphone-ul tau. In aditie, iti poti vedea agenda, poti vedea vremea si multe altele. Poti sa accesezi smartwatch-ul folosind gesturi si touchscreen-ul. Include de asemenea incarcare wireless. Pe Amazaon, Toq este vandul de Qualcomm la 250$. Este disponibil in variante de alb si negru si nu ofera posibilitatea de a schimba brand-ul.

Pebble Steel

Pebble Steel este dispozitivul urmator originalului Pebble. Este vorba despre un model complet refacut iar metalul aduce un look elegant noii linii de smartwatch-uri Pebble. Noul model vine in variante stainless steel sau matte black cu Gorina Glass care ajuta la protejarea impotriva zgarieturilor. Pe GetPebble.com poate fi achzitionat la 250$.

Kreyos

Kreyos este primul si singurul smartphone care la momentul actual se lauda ca este compatibil cu iOS, Android si Windows 8. Kreyos, pe langa faptul ca iti trimite alerte de pe smartphone, iti monitorizeaza si activitatile sportive. Poate fi controlat printr-o combinatie de butoane, gesturi si comenzi vocale. Se presupune ca abia luna aceasta ar trebui sa inceapa sa fie livrat.

I’m Watch

Cand este cuplat cu un iPhone, cu un dispozitiv cu Android sau cu un dispozitiv cu Blackbery 10, I’m Watch-ul trimite aproape orice timp de alerta. Poti chiar sa verifici Instagram, Twitter, Facebook, stiri si multe altele direct de pe ceas. Folosind i-market-ul, utilizatorii pot cumpara si instala aplicatii pentru smartwatch, pentru a-i extinde capacitatile. La momentul de fata, I’m Watch-ul este disponibil la pretul de 350$.

Ati purtat pana acum un smartwatch? Aveti de gand sa achizitionati unul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *