Smartwatch-urile si-au factu ceva nume in ultima vreme. In ciuda faptului ca acum doi ani astfel de dispozitive pur si simplu nu existau, astazi gasim o multime de astfel de smartwatch-uri de la tot atat de multe companii care doresc sa nu cumva sa ramana in urma in fata competitorilor. Desi fiecare companie in parte a venit cu propria viziune referitoare la modul in care ar trebui sa lucreze un smartwatch, fiecare din ele tinteste spre cateva obiective comune. Este vorba de a elimina necesitatea scoaterii telefonului din buzunar la fiecare alerta. In acest mod, vei fi mult mai productiv. Iata care sunt modelele din care poti alege.

Pebble

Original, Pebble a fost un fenomen Kickstarter ce a strans peste 10 milioane de dolari. Ompatibil cu Android si iOS, Peeble receptioneaza alerte de la smartphone-ul tau. In plus, App Store-ul Pebble include aplicatii ca Foursquare, Yelp si aplicatii fitness ca RunKeeper. Momentan, sunt peste 1000 aplicatii disponibile pentru Pebble smartwatch. Smartwatch-ul Pebble este disponibil in variantele de culoare negru, gri, alb, portocaliu si rosu. Poti schimba cureau pentru a personaliza smartwatch-ul cu un brand si poti sa cumperi un astfel de dispozitiv de pe getpebble.com la doar 150$.

Samsung Gear 2

Samsung a copiat originalul Galaxy Gear -in ciuda faptului ca e mai nou de un an-, trecand la Samsung Gear 2. Smartwatch-ul are si un sistem de operare numit Tizen si poate fi dotat si cu un IR transmitter pentru a controla TV-ul.Smartwatch-ul transmite alerte de la orice tip de smartwatch. Poti chiar sa initiezi si sa raspunzi la apeluri intrucat este dotat cu speaker si microfon. Pentru cei care sunt impatimiti ai fitness-ului, smartwatch-ul Gear 2 eeste dotat cu un numarator de pasi, un monitor pentru bataile inimii etc. Dispozitivul are chiar si o camera foto.

Despre urmatoarele smartwatch-uri lansate in 2014 vorbim in articolele urmatoare.

One thought on “Top 10 smartwatch-uri in 2014 – Prima parte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *