Inca ai dubii in ceea ce priveste seriozitatea firmelor de curierat? Probabil experientele neplacute pe care le-ai avut sau le-au avut apropiatii tai te-au facut sa fii putin sceptic in ceea ce priveste profesionalismul firmelor de curierat de pe piata din Romania.

Totusi, noi nume isi fac simtita prezenta in acest domeniu. Este vorba si de E-livrat – firma de curierat relativ noua pe piata de profil, insa cu standarde inalte, pliate intocmai pe asteptarile tale. Exista o lista de avantaje de care beneficiezi daca alegi sa colaborezi cu E-livrat. Eu ti le voi enunta in cele ce urmeaza.

Rapiditate – cu siguranta si tu cauti asta la o firma de curierat

Cand vine vorba de rapiditate in livrarea coletelor, E-livrat iese in evidenta. Echipa aceasta iti pune la dispozitie 3 servicii: curier rapid in aceeasi zi pentru cei din Ilfov si Bucuresti, curier rapid a doua zi tot pentru cei din Ilfov si Bucuresti, dar si curier rapid in aceeasi zi, oriunde in tara.

Exista un program anume de ridicare a coletelor dupa care curierii activeaza. Gasesti detalii in acest sens pe site-ul lor oficial – e-livrat.ro. Bineinteles, daca ai nevoie si de alte detalii extra poti legatura cu ei prin apel telefon.

Posibilitatea de a estima pretul unui serviciu

Avand in vedere pandemia actuala, probabil si tu vei tine cont, inainte de a opta pentru un serviciu, de pretul sau. Cei de la E-livrat iti vin in ajutor in acest sens. In cadrul site-ului lor oficial, chiar in pagina de start, regasesti un calculator de estimare a pretului. Cum functioneaza?

Ei bine, trebuie doar sa completezi cateva campuri obligatorii. Este vorba despre adresa de unde va fi trimis coletul, adresa unde va fi predat coletul, tipul acestuia, dar si tipul platii – ramburs sau nu. Acestea sunt doar principalele campuri pe care trebuie sa le completezi, mai exista cateva pe care le vei descoperi daca iti vei dori sa obtii o estimare de pret.

Vei fi anuntat daca livrarea nu se poate realiza conform cu serviciul ales

Exista momente ale anului hiperaglomerate. Aici ma refer la Craciun, Black Friday, 1-8 Martie, Paste, iar lista poate continua in acest sens. In aceste perioade s-ar putea ca E-livrat sa nu isi permita sa iti ofere serviciul „E-livrat national” in aceeazi zi. Niciun motiv de panica – vei fi anuntat din timp daca nu se poate respecta deadline-ul livrarii, chiar inainte de preluarea coletului.

Gasesti si mai multe detalii ce cuprind conditiile in care serviciul de livrare national cu deadline in aceeasi zi nu se poate respecta. Oricum, dupa cum ti-am spus si anterior, echipa E-livrat iti sta la dispozitie cu suport si cele mai bune sfaturi ori de cate ori ai nevoie.

Nu uita ca exista si o lista de situatii in care livrarea nu va fi efectuata, situatii de tipul adresei gresite. Tot in cadrul site-ului oficial le regasesti si pe acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *