petreceri copii

petreceri copii

Este clar ca de la o petrecere cu copii, cei mici cunt cei care au cele mai mari asteptari. Pana si gazdele petrecerilor pot fi judecate dupa felul in care se desfasoara evenimentul, dupa ceea ce se intampla acolo, dupa ce li s-a pregatit, dar si dupa surprizele care au loc acolo pe toata desfasurarea celebrarii juniorilor.

Ca sa mai destinzi putin atmosfera si daca invitatii la petrecere sunt copii de pana in 6-7 ani, ai putea sa inviti niste animatori de petreceri si niste face-painteri pentru copii. Gasesti aici picturi pe fata pentru cei mici si alte suprize interesante care pot fi scoase din palarie in cadrul evenimentului pentru cei mici.

Alte elemente supriza si trucuri pentru petrecere pe care le-ai putea folosi in cadrul evenimentului fericit si vesel pot fi si urmatoarele:

  • Clovnii costumati foarte colorat care sa spuna glume, sa umfle baloane in forma de figurine si sa anime atmosfera ar putea de asemenea sa constituie ceva frumos pentru petrecerea de zi de nastere sau pentru alte sarbatori frumoase pentru copii.
  • Animatorii de petreceri costumati felurit in functie de tematica petrecerii si in functie de genul invitatilor la ea pot anima de asemenea atmosfera si pot face copiii sa se simta in elementul lor.
  • O pinata plina de dulciuri sau de jucarii poate intregi de asemenea aerul acelei celebrari pentru juniori. Aceasta poate sa fie amplasata in mijlocul camerei sau salii in care se tine evenimentul vesel si poate fi sparta la un moment dat in timpul spectacolului celor mici.
  • Personaje colorate ele insele pictate pe fata, asa zisii face-painteri, pot colora fetele copiilor si le pot insenina ziua pana si celor mai suparati dintre juniori pentru ca petrecerea sa fie reusita si ca toata lumea sa se bucure de ea asa cum se cuvine.
  • Muzica si dansurile de la petrecere trebuie sa fie in concordanta cu intreaga atmosfera si sa distreze copiii la maxim. Este foarte important, esential as zice chiar, ca cei mici sa se simta in largul lor si ce poate sa faca mai bine acest lucru decat niste cantecele vesele si frumoase pentru copii pe care sa danseze alaturi de ceilalti invitati copilasii tai?
  • Mancarea si bautura de la petrecerea celor mici este de asemenea de interes pentru acest eveniment plin de suprize si de fericire. Este important ca mancarea sa nu fie grea-niste gustari bune ar fi de ajuns in functie de momentul zilei-iar bautura sa fie cat mai naturala si cat mai diversificata pentru gusturile fiecaruia dintre cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *