Cu totii facem greseli mai ales atunci cand vine vorba despre meniul zilnic. Traim intr-o lume a aglomeratiei si suntem foarte agitati si stresati. Nu stim ce trebuie sa facem ca sa ne organizam cat mai bine si sa avem timp sa facem toate lucrurile. Este foarte greu sa reusesti sa multumesti toate lucrurile si sa te mentii in forma.

Stim cu totii de acum cat este de importanta alimentatia pentru frumusetea si buna functionare a organismului. Cate femei nu isi doresc sa scape de kilogramele in plus? Sigur ca exista si barbati care isi doresc acest lucru insa tind sa cred ca absolut nici o femeie nu este multumita cum arata si de kilogramele pe care le are.

Totusi, toti facem anumite greseli si nu ne dam seama de repercursiunile care se pot abate asupra organismului nostru. Iata care sunt cele mai intalnite greseli pe care le facem:

Principala greseala pe care o facem cei mai multi dintre noi este faptul ca mancarea de seara sau cina este masa pricniala pentru noi. Din cauza ca nu avem timp nu ne mai gandim sa mancam dimineata sau la pranz. Aceatsa este cea mai mare greseala a noastra care ne afecteaza foarte mult nu doar silueta ci si sanatatea deoarece alimentele nu reusesc sa de digere cum ar trebui si intervin tot felul de probleme.

O alta greseala pe care multi dintre noi o facem este faptul ca punem toata mancarea pe masa. De multe ori, in momentul in care ajungem acasa si nu stim ce sa mancam, punem toata mancare pe masa pentru a lasa la alegerea fiecaruia felul de mancare pe care il prefera. Sigur ca foamea si pofta nu te vor lasa sa nu degusti din fiecare cate vceva iar acest lucru iti afecteaza silueta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *