turist in Italia

Suntem la cateva zile distanta de minivacanta de 1 Mai pe care cu totii o asteptam, deoarece vom avea un weekend prelungit in care ne vom bucura mai mult de timpul nostru liber alaturi de familie si de prietani. Cum ar fi ca ceste zile sa le petrecem in cele mai inedite locatii, alaturi de cei dragi noua, incat sa nu ne mai dorim sa ne intoarcem acasa si sa ne fructificam pe cat posibil cele mai noi pasiuni ale noastre?

Proabil cu totii urmati aceeasi traditie de 1 Mai, incat alegeti sa mergeti la mare pe litoralul romanesc, dar cum este sa incercati sa schimbati mediul si clipa si sa optati pentru zone mai atractive si mai pline de romantism? Se pare ca cei mai multi iubitori ai romantismului merg pe destinatii exotice cand vine vorba de o vacanta, incat aleg acele orase din Europa unde dragostea pluteste in aer zi de zi si noapte de noapte.

Turist in Italia de 1 Mai

Pentru cei mai multi indrgostiti, Italia este tara ideala de a pune in scena povestea lui Romeo si a Jullietei, incat balcoanele cladirilor italiene sunt cu totul si cu totul deosebite, pentru a regiza un act sau o mica sceneta din povestea romatica a lui Shakespeare. Ia-ti doua bilete avion si opteaza pentru o cina romantica in cele mai surprinzatoare restaurante din Roma, Venetia sau Napoli, pentru ca nu te vei plictisi sa admiri barbatii italieni, care sunt cu adevarat niste Casanova ai timpurilor moderne. Timpul nu este pierdut, asa ca rezerva acum bilete avion low cost pentru a te bucura si de mancarea delicioasa din bucataria italiana, de a gusta vinuri alese si portii gustoase de branza. Sa incluzi la micul dejun si trufele, pentru ca sunt specialitatea lor.

Ce iti recomanda agentiile de turism in aceste zile? Ei bine, cladirile antice sunt cele mai vestite, incat nu trebuie sa ratezi Turnul de Ceas, cu cele 12 turnuri inca in picioare, Palazza Mazzetti sau catedrala Santa Maria Assunta, cea mai mare din Piemonte, asta daca destinatia ta se opreste la provincia Asti. Cu siguranta, Italia este una dintre cele mai fascinante tari cand vine vorba de turism, incat anual mii de turisti opteaza pentru cateva zile la malul Mediteranei, consolidate in cele mai memorabile amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *