shopping fan

Mereu m-am intrebat oare unde pot gasi cele mai utile informatii despre viata si despre tehnologie, incat intr-o zi cand eram la calculator si incercam sa gasesc cateva informatii utile despre cum sa cumpar mai multe produse in scurt timp, am dat si peste un blog nou pentru mine.

Este vorba despre shoppingfan.eu care m-a facut sa am mai multa incredere in cumparaturile mele online. Pe acest blog am gasit o multime de informatii utile despre cum sa imi cumpar o tableta sau cum sa deosebesc un laptop bun si unul second hand. De altfel, acest blog mi-a oferit o multime de informatii utile despre modul in care sa folosesc un laptop si cum sa am grija de el.

De ce este atat de util si de simplu pentru mine? Tocmai pentru ca este un blog cu si despre oameni, un blog cu si despre tehnologie si viata, care iti rapeste un tip scurt din viata pentru a te pune la curent cu cele mai noi detalii despre calculatoare si tablete. De exemplu, cu ajutorul aestui blog am reusit sa imi dau seama de ce calculatorul parintilor mei merge atat de greu, precum si modalitatea in care sa am grija de componentele interne ale acestuia.

Probabil ca aspectul simplu m-a atras cel mai mult si modul in care prima pagina este structurata. In dreapta paginii a blogului shoppingfan.eu regasesc cele mai recente articole, precum si comentariile utilizatorilor care acceseaza acest blog.

In ceea ce priveste timpul sau de viata, shopping fan este un copil mic de doar un an si jumatate, lucru care se poate vedea tot in partea dreapta a blogului unde scrie Arhive. Alaturi de arhive se regasesc si categoriile blogului, de la auto si pana la sanatate si tehnologie, viata si zvonuri, categorii care sunt ordonate dupa alfabet.

Recomand shoopingfan.eu pentru oricine este pasionat de internet si de domeniul tehnologic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *