Mihai este un tip ce l-am cunoscut acum aproxiamtiv doi ani.Iubeste animalele de cand se stie.Ca sa va dau doua exemple de devotement ale sale fata de necuvantatoare, va dezvalui faptul ca de 13 ani nu si-a luat concediu nicio zi, preferand sa aiba grija de zecile de caini pe care i-a adunat de pe drumuri, astazi avand nu mai putin de 30 de exemplare. Cand am ajuns in curtea sa  am observant o piscine gonflabila cu doua scandurele in ea.Cand am intrebat de ce sunt acolo, raspunsul a fost simplu: albinele veneau sa bea apa si alunecau  si se inecau, asa ca le-a pus scandurele ca sa nu-si mai riste viata, incercand sa bea apa.

Mihai spunea, de asemenea, ca toata viata lui a iubit animalele, nu doar cainii, doar ca ei sunt mai speciali, pentru ca au latura afectiva mult mai dezvlotata.Iubeste faptul ca ei sunt extraordinari pentru  omeni singuri, pentru familii sau copii.Discutand despre relatia dintre oameni i caini, in general, prietenul meu a ajuns la concluziaca oamneii care nu au avut animale nu au suflet si decid imediat ca trebuie eutanasiate. El ii sfatuieste pe toti cei care gandesc asa sa se puna pentru o singura zi in pielea unui maidanez sis a stea la coltul blocului, murdar, la 40 de grade Celsius sau pe ger, fara apa si fara mancare.E sigur ca imediat, toti isi vor schimba rationamentul.

Exista cateva exemple din care se observa ce au facut cainii pentru oameni .De exemplu, un maidanez a adus acasa o fetita ratacita, pentru ca in genral ei sunt mai rezistenti, mai inteligenti, mai iubareti si tin la familie.Animalele de pe strazi au scoala vietii, in general, dar si o intelepciune si un curaj uluitoare.

Am ramas uimit placut sa aflu ca exista una sa iubitor de animale si mai ales ca il cunosc destul de bine.

Ar trebui sa nu mai fie nevoie sa fie omorati cainii din vina oamenilor. Sunt multi care ii omoara fiind ca nu au piese auto rezistente si cedeaza masina . Este nevoie in primul rand de piese auto bucuresti , pentru ca aici sunt cele mai multe probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *