Nu exista vreun om care sa nu fi avut vreodata in viata parte de un esec. De foarte multe ori un sut in fund este un pas inainte.

De cele mai multe ori cand incercam ceva pentru prima data, daca nu avem informatiile si increderea de sine necesara pentru a duce la capat acea activitate, probabil ca vom ajunge sa esuam in incercarea noastra.

Primul pas este legat de depasirea fricii de a face o anumita actiune. Din acel punct totul depinde de cat esti tu ca persoana de determinat esti si cat este obiectivul tau de realist. Daca ajungi sa iti propui o tinta de neajuns, atunci este de la sin inteles ca nu vei reusi din prima. Va trebui sa fii constient de ceea ce poti face si de ceea ce un poti sa faci.

Curajul de a face primul pas nu este de ajuns pentru succes. Va trebui sa fii capabil sa faci si urmatorii pasi care se pot transforma intr-un adevarat maraton daca obiectivul tau este unul maret. Indiferent de obiectivul tau, va trebui sa ai taria de caracter si increderea de sine ca este realizabil.

Nu ai cum sa ajungi in varf sau sa ajungi unde iti doresti cu adevarat fara experienta. Trebuie sa fii constient de asta. Trebuie sa pornesti de jos si sa faci pasi mici pentru a iti atinge obiectivul.

Pentru a capata un gust pentru risc, incearca sa te inconjori de persoane care adora riscul si care te vor incuraja sa faci ceea ce iti doresti. Asa vei avea parte de un impuls involuntar care te va ambitiona din ce in ce mai mult sa faci ceea ce iti doresti.

Fii sincer cu tine insuti si nu incerca sa gasesti scuze pentru a renunta la ce te-ai hotarat. Intreaba-te de ce iti este frica sa faci ceea ce vrei. Ce anume te opreste si ce ar trebui sa faci pentru a putea trece de aceste garduri aparent de netrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *