Suntem in weekend, asa ca mintea ne duce imediat la distractie si voie buna. Cu totii asteptam cu nerabdare sfarsitul de saptamana pentru ca acesta ne relaxeaza si ne da o stare de bine. Cu siguranta unii dintre voi va ganditi sa mergeti in weekend intr-un alt oras sa petreceti la munte sau de ce nu, la mare?

Cu siguranta va ganditi la unele destinatii pentru a petrece weekend-ul acesta. De aceea venim o serie de sugestii care va vor ajuta sa va decideti in ceea ce priveste petrecerea de sfarsit de saptamana. Iata unde va puteti distra weekend-ul acesta:

Air Ball One, Gaia Boutique Club

In cazul in care va aflati in Capitala in acest sfarsit de saptamana trebuie sa stiti ca in weekendul acesta, Gaia Boutique Club promite o petrecere incendiara. Aici va puteti delecta cu muzica marca Monici, Boogie sau Morgan Geist. De asemenea, in carul localului veti putea participa la un eveniment foarte sofisticat, si anume la expozitia Air Ball care incepe la ora 20:00. Musical-ul Air Ball va incepe incepand cu ora 23:00. Biletul are pretul de 20 de lei, daca veti participa pana in ora 00:30, iar daca veti participa dupa aceasta ora, pretul biletului va fi de 30 de lei.

Escape Room Iasi

In cazul in care va aflati in Capitala Moldovei si nu stiti unde sa petreceti acest sfarsit de saptamana trebuie sa stiti ca recent s-a deschis Escape Room Iasi. O idee noua si care promite foarte multa distractie. Aici veti putea sa va distrati, dar si sa va puneti la incercare perspicacitatea. Cu siguranta va veti simti foarte bine.

Mojo Bar, Iasi

Tot in Capitala Moldovei va puteti distra si la Mojo Bar, mai ales ca in ziua de vineri va avea loc un concurs de karaoke, oferindu-se premii; sambata va puteti bucura de Silent Strike, in timp ce duminica puteti lua parte la un concert Pineholes.

Control Day Out, Arenele Romane

Revenim la Bucuresti, iar sambata distractia se muta la Arenele Romane la marele eveniment Control Day Out. Atmosfera va fi unica si cu siguranta incendiara, mai ales ca vor fin invitati speciali precum Ian Brown, Unkle, Suie Paparude si Bogman.

Mystique Cabaret

Daca va doriti sa aveti parte de o seara incendiara, fabuloasa si provocatoare, daca sunteti adeptii muzicii live, al baletului, acrobatiei si al burlesque, puteti sa participati cu incredere la Mystique Cabaret. De asemenea, invitati speciali precum Dorina Vasilashko, David Bryan. Anthony, Magician Robert Tudor, X-treme Acrobats, MC Stelian Milu, vor fi prezenti acolo pentru a intretine atmosfera.

Distractie placuta! 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *