downloadCroazierele sunt un mod fenomenal de a-ti petrece o vacanta de vis. Asta bineinteles daca nu ai rau de mare pentru ca daca e asa, nu are nici un rost sa te aventurezi in propriul esec si in vacanta pe care ti-o distrugi singur. In continuare, vorbim despre cateva din croazierele pe care nu trebuie sa le ratezi.

Prima croaziera in care trebuie neaparat sa mergi este o croaziera pe Marea Mediterana. Ultima luna in care au loc croazierele pe Marea Mediterana este in luna octombrie. Pentru o croaziera de 7 nopti, plecarea de face din Civitavecchia, un port foarte aproape de Roma. Pentru cele 7 zile, croaziera ofera diferite opriri de la Salerno si Tunisia, la Palma de Mallorca si Spania, Marsilia, Franta, Genoa, Italia.

O alta croaziera este cea pe marile din Nordul Europei. Pe un vas al companiei Costa, timp de 7 zile puteti vizita cam tot ce are de oferit mai frumos batranul continent. Opririle sunt programate in orase ca Tallin din Estonia, Helsinki in Finlanda, Stockholm in Suedia si St. Petersburg in Rusia.

Tu unde ai pleca intr-o croaziera pentru ca daca vreti sa faceti asta mai aproape de casa, aveti si aceasta posibilitate. Timp de 5 zile poti merge intr-o croaziera aproape de casa, Romania-Bulgaria. Plecand din Constanta spre Nessebar, vei calatori la bordul unui vas ucrainean.

Daca vrei o explorare mai mare a Marii Negre poti alege o croaziera mai lunga, de 15 zile pentru a vizita tot ce ofera mai frumos zonele cu iesire la Marea Neagra. Croaziera include opriri in porturi ca Istambul, Odessa, Yalta, Sevastopol, Herson, Kiev etc. Poti merge in aceasta croaziera in orice luna intre iunie si septembrie.

Bineinteles, orice pasionat de croaziere are un vis maret si anume o croaziera in jurul lumii. Pentru cei care au destul de multi bani, o astfel de croaziera ar trebui sa nu fie o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *