stailer

Odată cu trecerea anilor ai nevoie și de anumite schimbări cu privire la aspectul fizic, de intervenția unui stilist profesionist. Nu ai nevoie de motive să mergi la salon să te bucuri de servicii de top, pentru că meriți având în vedere cât de mult muncești în fiecare zi. Totuși, ziua ta de naștere poate fi un bun prilej de a avea parte de o zi în care să te răsfeți și să te relaxezi.

Poți să îți faci singură un astfel de cadou pentru că acum este mult mai simplu. Poți merge la salon într-o zi și să beneficiezi pe rând te orice serviciu îți dorești, pentru că te poți programa mult mai simplu acum, cu ajutorul platformei Stailer. Dacă vrei poți lua și o prietenă cu tine pentru a avea companie și să vă bucurați împreună de astfel de momente de răsfăț.

Happy birthday cu o schimbare de look

Probabil spui mereu că nu ai timp de stat la salon pentru că ești mereu foarte ocupată. Totuși, gândește-te că de fiecare dată când ai nevoie de pensat, stai cel puțin o oră în fața oglinzii pentru a te pensa și tot rămân niște fire de păr nedorite. Află unde te poti pensa in Bucuresti cu ajutorul Stailer, pentru că nu vei regreta.

Poate la fel este și când ai nevoie de o tunsoare pentru că vârfurile sunt despicate. Nu mai încerca skill-urile de coafeză pentru că mereu regreți după aceea. De câte ori stai singură acasă și apelezi la aceste metode de înfrumusețare parțial reușite, nu mai bine petreci timpul acela mai util, la un salon și lași profesioniștii în domeniu să își facă treaba?

Accesezi Stailer, cauți toate serviciile pe care ți le dorești și vezi mai apoi o listă lungă de informații care să te ajute să faci alegerea. Măcar de ziua ta alege să beneficiezi de servicii de top, cu ajutorul Stailer. Sunt convinsă că mai apoi nu vei vedea o altă variantă în afară de asta.

Trei pași simpli pentru a obține programarea cu Stailer

Ar fi chiar păcat să nu apelezi la această metodă de programare pentru că economisești timp, este gratuit și poți merge la orice stilist îți dorești. Alegi în funcție de programul tău, nu mai faci compromisuri și astfel vizitezi salonul în timpul liber.

Cu Stailer selectezi datele relevante chiar de pe prima pagină. Acesta ar fi primul pas. Aici ai de ales orașul, serviciul, data, ora, genul și mai apoi dai căutare. Un al doilea pas este să vezi în lista de disponibilități toate locurile libere în ziua pe care ai selectat-o. Poți vedea foarte ușor unde vrei să mergi pentru că ai acolo și lista de prețuri, timp de lucru, salon și stilist și alte informații relevante.

După ce te decizi unde vrei să mergi, selectezi și mai apoi ajungi la partea a treia care constă în realizarea concretă a programării. Acolo trebuie să introduci datele personale, printre care și un număr de telefon pe care vei primi mesaj cu confirmarea. Poți să vezi si aici alte detalii cu privire la acest aspect.

Este foarte simplu de utilizat și accesibil pentru oricine. Be a queen, nu doar de ziua ta și beneficiază de servicii profesionale la salon pentru orice schimbare de look ai nevoie. Poți să te programezi cu Stailer la manichiură, cosmetică, coafor, masaj facial, deci pe scurt la orice serviciu din sfera hair and beauty. Haide și tu pe Stailer pentru că nu vei regreta!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.