alexiana - usa garaj

Trăim vremuri în care este important să îi protejăm pe cei dragi, pe noi înșine, dar și bunurile pe care le deținem. În acest sens, una dintre măsurile pe care le putem lua este instalarea unor uși solide, atât la intrarea în locuința personală, cât și la garaj. Acesta este și el important, deoarece nu adăpostește doar mașina și alte bunuri de valoare, diverse obiecte personale etc.

Uși de garaj secționale, rezistente la factori exteriori, dar și potrivite pentru orice tip de garaj se pot găsi la firma Alexiana Group. Aflăm detalii despre acestea în cele ce urmează.

Ce sunt ușile secționale pentru garaje?

De cele mai multe ori confortul personal se oprește la locuința proprie, iar garajul este unul improvizat, cu o ușă nu foarte rezistentă sau chiar una mai veche. A venit timpul să te gândești și la acest aspect, deoarece protecția mașinii este importantă. În plus, într-un garaj se pot pune și alte lucruri de valoare. Așadar, o măsură care se impune este securizarea garajului cu o ușă potrivită dimensiunilor acestuia; vezi mai multe detalii aici. Fie că este vorba de uși secționale sau de uși tip rulou, acestea se vor potrivi perfect la fiecare garaj în parte. Asta pentru că aceste oferte sunt personalizate în funcție de dimensiunea garajului, de dorințele proprietarului și, nu în ultimul rând, de bugetul alocat. Ușile secționale sunt cele care închid garajul ermetic.

Echipa de la Alexiana se deplasează pentru măsurători

Pentru ca ușa de garaj să se potrivească perfect peste golul dintre canaturi, este nevoie de măsurători riguroase. Echipa de la Alexiana știe acest lucru și se deplasează la fața locului  acolo unde este nevoie, indiferent de oraș, deoarece firma are servicii cu acoperire națională. Măsurătorile sunt gratuite și sunt făcute cu profesionalism, deoarece chiar și un centimetru în plus sau în minus contează.

În plus, firma Alexiana oferă servicii de garanție și mentenanță pentru lucrările efectuate, deoarece dorește clienți pe deplin mulțumiți. Nici nu se poate altfel, deoarece ușile de garaj livrate au proprietăți uimitoare, printre care izolare termică și fonică impecabilă. Acest lucru se datorează faptului că sunt umplute cu spumă poliuretanică de densitate mare.

Mai merită precizat și faptul că prima revizie a ușilor de garaj este gratuită, acest lucru făcându-se la doi ani de la montaj.

Alte beneficii și produse oferite de Alexiana Group

Beneficiile nu se opresc aici, clienții primind și garanții extinse pentru produsele achiziționate de la firma Alexiana. Aceste garanții se întind și până la 11 ani. Cu siguranță merită orice achiziție făcută aici, de la uși de garaj până la alte produse. Acestea pot fi sisteme de automatizare, rulouri, marchize, uși de garaj industriale etc.

La dorințele clientului, ușile de garaj pot fi și personalizate cu elemente inedite. Încă o dată, firma Alexiana face dovada că este preferată de mulți clienți, pentru serviciile sale de livrare, montare și întreținere. Pe pagina oficială se poate face chiar și o simulare de preț.

Detalii și comenzi veți putea face luând legătura cu reprezentanții Alexiana.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *