justin-bieber

Vecinii lui Justin Bieber nu sunt niciodata fericiti, intotdeauna se plang despre vedeta adolescent multi milionara ce face deranj in cartier, scuipand in fata vecinii, mergand in viteza prin cartier sau mai recent aruncand oua pe o casa.

Dupa cum reiese din ultimele investigatii, Justin Bieber nu este singurul exemplu de vedeta adolescent cu probleme de comportament, dar ne face sa ne intrebam de ce vedetele adolescent cedeaza?

Cativa factori ar putea fi la mijloc, dupa spusele expertilor, incluzand personalitatea, o crestere deosebita de rapida in popularitate si un sentiment de mandrie ridicat.

Frank Farley, un fost presedinte al Asociatiei Psihologice Americane ce studiaza asumarea riscurilor, are un nume pentru tipul de personalitate pe care de multe ori vedetele il afiseaza : Tipul T, sau cautatorul de senzatii tari.

Ceea ce-i face pe adolescenti sa ajunga unde sunt este ca trec peste una din topul celor 10 cele mai mari fobii, si anume sa mearga la un casting si sa se arate intregii lume, sa vorbeasca in fata tuturor este un lucru pe care nu toata lumea il tolereaza.

Personalitatea descoperita de expert este una ce este de cele mai multe ori foarte creativa, oameni ce pot sa faca fata in asumarea unor riscuri. Ar fi foarte greu sa ajungi la Holywood fara aceste calitati, dar poate fi cu doua taisuri.

Partea rea a acestui lucru este partea in care isi asuma riscuri destructive, cauta senzatii tari. Uitati-va la John Belush si Chris Farley, trebuie sa fii foarte creativ sa fii un comediant ce improvizeaza pe loc. Dar in acea fata, au avut acea parte distructiva, care i-a omorat pe amandoi de supradoza la 33 de ani. Sa speram ca Justin nu o ia in directia aceea.

Asa ca, ferti-va de celebritate, incercati chiar daca ajungeti acolo sus, sa va amintiti intotdeauna de unde ati plecat, ca altfel ati putea fi luati de valul lacomiei si sa patimiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.