Detinatorii unui sistem Mac Pro sunt destul de mandri in faptul ca produsul lor este un produs Apple si cand aud de Microsoft si de sistemele lor de operare probabil ca vor intoarce nasul considerand ca sistemul lor de operare este superior. Desi cota de piata Apple in lumea PC-urilor este infima in comparatie cu cota de piata detinuta de cei de la Microsoft, razboiul dintre cele doua companii este unul acerb intre utilizatorii fiecare parti.

In urma cu cateva zile Tim Cook a fost in vizita la o unitate unde se fabrica sistemele Mac Pro. In cadrul vizitei au fost realizate o serie de fotografii care par a dezvalui un secret bine ascuns de cei de la Apple pana in prezent.

Intr-o fotografie Tim Cook apare sa comunice cu un angajat de pe linia de productie Mac Pro. Dar nu asta ne-a atras atentia, ci faptul ca pe monitoarele indepartate se observa o imagine cu care majoritatea dintre noi sunt familiarizati. Mai exact este vorba de imaginea sistemului de operare Windows XP care apare pe monitoarele angajatilor de pe linia de productie.

Este destul de ciudat sa observam acest lucur mai ales ca Apple este o companie destul de mandra cand vine vorba de produsele proprii si modul in care aceastea sunt produse. Faptul ca acestia folosesc sistemul de operare Windows in procesul de dezvoltare Mac Pro nu poate decat sa starneasca un sentiment de rusine pentru acestia. Chiar si asa nu ar trebui sa fim surprinsi de acest lucru. La nivel global Windows este cel mai folosit sistem de operare si este unul care este foarte usor de folosit si este foarte eficient in liniile de productie.

Data viitoare cand te vei gasi in contradictie cu un utilizator Apple ar fi bine sa ii amintesti ca are la dispozitie un sistem Apple doar pentru ca Windows exista si este folosit in linia lor de productie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *