Exista o regula nescrisa care spune ca si cele mai de calitate produse se pot deteriora in timp sau pot avea probleme inca de la inceputul achizitiei lor. Asadar, nici masinile nu fac rabat de la aceasta.

Fie ca vorbim aici despre masini recent achizitionate (facem in special referire la cele second hand), fie ca vorbim despre masina personala pe care o avem deja de cativa ani, cu totii stim ca in timp apar diverse defectiuni ale pieselor care sunt de obicei destul de costisitoare.

Cu toate ca suntem un popor destul de suspicios si neincrezator in produsele cumparate la mana a doua, tot mai multi romani prefera sa achizitioneze piese auto in regim second hand. De ce? Este simplu! In primul rand acestea au un pret de achizitie cu mult mai mic decat cel al pieselor auto noi. De ce sa platim mai mult pentru acelasi produs?

Dar aici intervine o alta problema. De unde stim ca piesele auto achizitionate din parcurile de dezmembrari chiar sunt de calitate? Ei bine, preocuparea nostra ar trebui sa gasim o firma care sa aiba vechime pe piata si care sa ne fie recomandata de altii care au colaborat cu ea si au avut o experienta pozitiva cu produsele achizitionate.

In acest sens, putem apela cu incredere la Wolcar, una dintre cele mai mari firme specializate in dezmembrari auto si in vanzare de piese auto din judetul Dolj, cu sediu in localitatea Malu Mare, Craiova. Diversitatea este probail atu-ul cel mai mare al Wolcar, acesta avand un numar impresionant de autovehicule, de diverse modele de la marci precum Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen sau Porche.

Audi – una din marcile pe care le regasesti la Wolcar

In cazul in care detinem un autoturism Audi si avem nevoie de una sau mai multe piese pentru aceasta, Wolcar are in oferta elemente de caroserie, de climatizare, piese electrice auto, piese de interior, motoare si componente ale motorului, dar si componente de transmisie pentru aceasta marca.

Audi este o marca renumita de autoturisme datorita calitatii si rezistentei lor in timp. Dar asta nu inseamna ca nu pot aparea diverse defectiuni sau deteriorari ale pieselor autoturismelor.

Cu toate ca poate unii sunt mai sceptici atunci cand vine vorba de piesele auto second hand pentru Audi, la Wolcar pot avea incredere ca vor gasi produse de calitate, verificate pe banc inainte de a fi puse la vanzare. In plus, se ofera si o garantie de 3 luni pentru fiecare piesa in parte.

Cautarea pieselor auto pentru aceasta marca de masini se face extrem de simplu pe site-ul oficial, cu ajutorul motorului de cautare regasit pe prima pagina. Trebuie doar sa completam marca Audi, modelul masinii detinute si anul fabricatiei si ne vor fi afisate toate piesele disponibile.

Pentru mai multe detalii si informatii, accesati site-ul Wolcar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *